Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

January Favorites*.*

Hi beauty lovers!
Αν και δέν τελείωσε ακόμη ο μήνας  θα σας δείξουμε κάποια προιόντα πού αγοράσαμε και χρησημοποιήσαμε τον Ιανουάριο!
Ξεκινάμε με προιόντα της BIOTEN!
Το πρώτο προιον είναι ένα tonic λοσιόν προσώπου το οποίο εφάρμόζετε στο πρόσωπο σας αφού έχετε ξεβαφτεί πρωηγουμένως!Αναζωογονεί την επιδερμίδα και αφήνει μια αίσθηση δροσίας και φρεσκάδας στο πρόσωπο μας!+Plus?To άρωμα και φυσικά η οικονομική τιμούλα...
Μετά έχομε το γαλάκτωμα καθαρισμού το οπόιο αφερεί εύκολα και γρήγορα το μακιάζ χώρις να προκαλεί φαγούρα στην επιδερμίδα!
Last but not leasttttttttt....το γνωστό Scrub με την τέλεια μυρωδιά  απο το κουκόυτσι βερικόκου και μελιού που περιέχει!Είναι ενα καλό scrub για την τιμη του αν και θα προ
τιμουσαμε να είχε περισσότερα "μπιλακια¨" για καλύτερο  κα8αρισμο!
Η κρέμα σώματος της Γαλλικής εταρείας La Petit Marseillais είναι απλά τέλεια!Εμείς την αγαπήσαμε!Ενυδατώνει το δέρμα εύκολα χωρίς να την απλώνεις πολύ ώρα και δέν αφήνει το άσπρο χρώμα που αφήνουν μερικές κρέμες σώματος μέχρι να αποροφηθούν..Αυτο πού μας αρέσει αρκετά είναι η μυρώδια της πού εμάς προσωπικά μας θυμιζει εκέινες τις καραμέλες που ήταν βραχιολάκια και τα φορουσαμε στο χέρι μας όταν ήμασταν μικρες :P :D
Next one!Ενυδατική προσώπου της Lierac  που την αγόρασμε αυτόν τον μήνα και δέν είχαμε ξαναχρησημοποιήσει προιον απο την συγκεκριμένη ετερεία!Αρκετά καλη!
 Επόμενο έιναι το Waterproof eye makeup remover απο τα Sephora!
Μας άρεσε πολύ διοτί αφέρει στο τσάκ το μακιάζ χωρίς να τσούζει!
Το τζέλ καθαρισμού προσώπου απο την  Calenic την οποια αγοράσαμε από το φαρμακείο χρησημοποειήτε όχι για την αφαίρεση του μακιάζ αλλά την εφαρμογή του μετά τον καθαρισμο  του προσώπου απο το μακιαζ..Το αποτέσμα είναι φανταστικο!Αφήνει ένα μάτ και πεντακάθαρο πρόσωπο!Δοκιμάστε το!:)
Άλλη μια ενυδατικη απο την LA ROSCHE-POSAY (effaclar l) η οποια είναι για λιπαρές επιδερμίδες και  μπορώ να πώ πως έχει μειώσει την λιπαρότητα στο πρόσωπο μου!
Στην συνέχεια έχουμε μια κρέμα ματιών της εταιρείας DARPHIN σε υφή τζελ!Εκανε δουλειά αφου  σιγά σιγά εξαφανιζει τους  μάυρους κύκλους!
Καί τέλος μια μάσκαρα της Essence (i love extreme volume mascara)η οποία δίνει ενα πυκνό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες!Ειδανικό για ένα smokey look!
Δύο προιόντα για τα χέιλη!΄Ενα  lip balm απο την Liposan με γεύση  βατόμουρο&φραμπουάζ!γιάμμμμιιιιι :P και τέλος ένα μολύβι για τα χείλη σε  κόκκινη απόχρωση (no46)απο την Glamorous!:)
Αυτά ήταν τα αγαπημένα μας για αυτόν τον μήνα!Αν έχετε απορίες ρωτήστε μας!
Φιλάκια πολλά!:) 
~The Pisces Sisters~
...Emy&Ayss..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου